Lirik Lagu Via Vallen – Pamer Bojo

Lirik Lagu Via Vallen – Pamer Bojo. Berikut ini lirik lagu Via Vallen yang berjudul Pamer Bojo sekaligus video official via vallen, jangan lupa untuk dukung terus mba via dengan cara subscribe channel youtubenya.

Baca Juga: 
Not Pianika Demy – Kanggo Riko
Not Pianika Peterpan – Mungkin Nanti

Lirik Lagu Via Vallen – Pamer Bojo

Lirik Lagu Via Vallen - Pamer Bojo
Lirik Lagu Via Vallen – Pamer Bojo
Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepengen nyawang
Sedelo wae uwes emoh tenan
Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku
Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku
Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali,
Ngelarani wong koyo aku
Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar 
Neng ngarepku…
Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku
Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali,
Ngelarani wong koyo aku
Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali,
Ngelarani wong koyo aku
Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar 
Neng ngarepku…
Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar 
Neng ngarepku…