Lirik Lagu Nella Kharisma – Bisane Mung Nyawang

Lirik Lagu Nella Kharisma – Bisane Mung Nyawang. Berikut ini lirik lagu dari Nella Kharisma yang berjudul Bisane Mung Nyawang untuk kamu yang lagi santai sambil bermain alat musik.

Lirik Lagu Nella Kharisma - Bisane Mung Nyawang
Lirik Lagu Nella Kharisma – Bisane Mung Nyawang

Lirik Lagu Bisane Mung Nyawang – Nella Kharisma

bisane mung nyawang, sing biso ndampingi
bisane mung ngangen, sing biso nduweni
riko hang sun sayang, wis ono hang ngudang
riko hang sun eman, wis duwen wong liyan

getun rasane ati sing biso nduweni
riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
wis ono hang ngrumati

getun rasane ati sing biso nduweni
riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
wis ono hang ngrumati

opo iki wis takdire bisane mung nyawang
kadung mulo wis takdire lilo isun lilo

bisane mung nyawang, sing biso ndampingi
bisane mung ngangen, sing biso nduweni
riko hang sun sayang, wis ono hang ngudang
riko hang sun eman, wis duwen wong liyan

getun rasane ati sing biso nduweni
riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
wis ono hang ngrumati

getun rasane ati sing biso nduweni
riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
wis ono hang ngrumati

opo iki wis takdire bisane mung nyawang
kadung mulo wis takdire lilo isun lilo
lilo isun lilo, lilo isun lilo hoo