Lirik Lagu Terbaru Jihan Audy – Prei Kanan Kiri

Lirik Lagu Prei Kanan Kiri (Jihan Audy) Berikut ini lirik lagu dari Jihan Audy yang berjudul Prei Kanan Kiri. Pas banget buat nemenin santai sobat sambil bermain alat musik gitar, piano/pianika.

Lirik Lagu Terbaru Jihan Audy – Prei Kanan Kiri

Yen wes tresno paite kopi rasane legi
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi
Nadyan kahanan tetep dilakoni
Mepet kowe wes adem rasane ati

Yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri
Yen wes tresni abo enteng kudu dilakoni
Ra usah menggok lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi

Rap:
Yen pancen jodoh ra nyawang bondo dunyo
Podo tresnane nompo anane lan nrimo
Ra sah kesuwen ndang nyebar undangan
Diramekne dangdutan
Podo lungguh jejer neng mantenan

Yen pancen tresno ra usah kakean haluan
Ra usah ragu mergo kahanan prei kanan kiri
Ucapne janji yen sido mantenan lan bakal bebrayan
Ra sah menggak menggok jodohmu mesti tekan

Reff:
Yen wes tresno paite kopi rasane legi
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi
Nadyan kahanan tetep dilakoni
Mepet kowe wes adem rasane ati

Yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri
Yen wes tresni abot enteng kudu dilakoni
Ra usah menggok lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi

Kembali Ke Rap:

Video Official Prei Kanan Kiri (Jihan Audy)